Varsam allmäntandvård

Söker Du en ny Tandläkare?

Du som söker efter en allmäntandläkare som har stor erfarenhet av att arbeta med tandvårdsrädda personer ”vaket” – även utan hjälp av narkos eller lustgas – är alltid välkommen till oss på Specialistkliniken för narkos och behandling av tandvårdsrädsla. Om Du har behov av en ny ”egen” tandläkare som Du kan trivas med och som har stor erfarenhet av behandling av tandvårdsrädda patienter, har Du möjlighet att få gå här hos någon av oss som revisionspatient.

Tandhygienist?

Om Du har behov av en erfaren tandhygienist som kan hjälpa Dig förebyggande för att få behålla Dina tänder, som kan ta bort Dina missfärgningar, bleka Dina tänder och mycket mer, kan vi hjälpa Dig även med detta.

Varsam tandvård i Din egen takt

Vi erbjuder Dig en varsam tandvård anpassad efter just dina behov och i Din egen takt – vaket eller ibland med hjälp av hypnos eller någon lugnande medicin. Vi behandlar Dig i en lugn miljö utan stress eller jäkt. För att Dina känslor alltid skall få plats tar vi oss extra mycket tid.

Datorstyrd bedövning

Vi har även stor erfarenhet av patienter där det tidigare varit svårt att få bedövningen att ”ta” tillfredställande och vi kan där arbeta med andra bedövningstekniker än vad Du kanske är van vid, t.ex datorstyrd bedövning som är mer effektiv och mildare vid själva bedövningstillfället.

Behandling med LASER

Att använda laser istället för den konventionella borren har flera fördelar. Som patient slipper Du borrljud och vibrationer och Laserns bedövande effekt på tanden gör det många gånger överflödigt med bedövning. Laser gör tandytan bakteriefri vilket bland annat leder till mindre besvär med isningar i nygjorda fyllningar. Lasern användes även för att avlägsna bakterier i samband med rotfyllningar och för att behandla tänder som drabbats av tandlossning.

Läs mer om Specialistkliniken (SvD 2005, pdf.fil).

Vill Du veta mer om varsam allmäntandvård? Klicka HÄR så kontaktar vi dig för en pratstund.

Kontakta oss!