Vi finns
– när allting annat har gått fel!

Vi har
– mångårig erfarenhet och utbildning av behandling av tandvårdsrädda patienter.

Vi bedriver
– en seriös verksamhet med hög kompetens samlad på en och samma mottagning.

Vi kan därför
– på ett unikt sätt anpassa Din behandling på en mängd olika sätt efter just Dina speciella behov.

En trygg behandlingssituation för Dig

Dina tänder tillhör den kropp (Din) som endast Du bestämmer över! Vi kommer inte – nu eller i framtiden – att göra någonting med Dig utan att först tala om för Dig vad det är vi vill göra – och få Din tillåtelse.

Lugn miljö utan stress eller jäkt

Vi erbjuder Dig en varsam tandvård anpassad efter just dina behov och i Din egen takt. Vi behandlar Dig i en lugn miljö utan stress eller jäkt. För att Dina känslor alltid skall få plats tar vi oss extra mycket tid. Första gången träffas vi under minst en timme för en enkel undersökning helt utan instrument – förutom en munspegel – och en enkel röntgenundersökning (möjlighet finns även till specialröntgen utan bilder i munnen). Vi kommer vid detta besök inte att ”peta” med några instrument i munnen.

Skriftligt behandlings- och kostnadsförslag

Du får alltid ett skriftligt behandlings- och kostnadsförslag som Du får ta ställning till i lugn och ro. När vi är överens om behandlingsplan och kostnad får du tid för själva behandlingen. Ibland kan undersökningen, efter kontakt med oss, i stället göras av en tandläkare på Din hemort för att undvika långa resor för Dig.

Smärtfri behandling

Vi erbjuder Dig hjälp med tänderna under narkoslustgas eller hypnos; behandling av Din rädsla med psykoterapi, biofeedback, lugnade mediciner eller – bara – varsam tandvård. Om Du haft tråkiga erfarenheter av bedövning som inte tagit kan vi förutom ovanstående även erbjuda bedövning med andra bedövningstekniker än vad Du kanske är van vid. Vi utför även amalgamsanering och tandimplantatbehandlingar där alla moment kan utföras under narkos.

Handikappanpassade lokaler

Våra lokaler är handikappanpassade och mycket lätta att nå även med rullstol.

Läs när Camilla Nilsson beskriver tandvårdsrädslans olika aspekter
(Kroppsjournalen 2001, pdf.fil).

Vill Du veta mer om hur vi kan hjälpa Dig? Klicka HÄR så kontaktar vi dig för en pratstund.

Kontakta oss!