Tandläkare 2017-12-06T08:17:08+00:00

Möt våra tandläkare

JOAKIM SKOTT
Leg. tandläkare
Tel: 08-737 01 65
E-post: joakim.skott@narkoskliniken.se

Jag tar emot ett stort antal tandvårdsrädda patienter med vitt skilda bakgrunder så som personer med psykiska besvär, drogmissbruk och förståndshandikapp. Därutöver även barn, ungdomar och geriatriska patienter. Jag behandlar under narkos och lustgas och även tillsammans med våra psykologer.
Läs mer »

SIGRID SCHUMANN
Leg. tandläkare
Tel: 08-737 01 15
E-post: sigrid.schumann@narkoskliniken.se

Mitt arbete på Specialistkliniken består i att hjälpa patienter som går vårt terapiprogram att komma över sin rädsla, men jag behandlar även under lustgas, hypnos och narkos samt tar hand om patienter som vill ha tandvård i ett lugnt tempo där de själva kan vara med och styra.
Läs mer »

LENNART HÜBEL
Leg. tandläkare
Tel: 08-668 73 88
E-post: info@team-hubel.se

Jag tar emot patienter, både vuxna och barn, som inte i första hand efterfrågar narkos eller psykoterapi utan behöver en tandläkare som kan ge en god tandvård i lugn och stressfri miljö.
Läs mer »

LOUISE SIDENÖ
Master of Oral Impaltolgy/Leg tandläkare
Tel: 08-540 860 00
E-post: louise.sideno@narkoskliniken.se

På Narkoskliniken av Tandvårdsrädsla är min huvudsakliga uppgift att ha hand om implantatverksamheten. Jag erbjuder implantatbehandling där alla moment, om så önskas, kan utföras under narkos. Jag erbjuder också konventionell och estetisk tandvård i en harmonisk och stressfri miljö.
Läs mer »

PIA LIF-BIMER
Leg. tandläkare
Tel: 08-737 08 02
E-post: pia.lif-bimer@narkoskliniken.se

I huvudsak behandlar jag patienter som är tandvårdsrädda och kräver ett speciellt omhändertagande t ex terapipatienter. Jag behandlar även under lustgas och narkos.
Läs mer »

SABA SAAD
Leg. tandläkare
Tel: 08-737 01 75
E-post: saba.saad@narkoskliniken.se

Jag erbjuder såväl estetiska behandlingar som totala bettrehabiliteringar i vaket tillstånd samt under lätt sedering, lustgas, narkos och beteendeterapi.
Läs mer>>