Estetisk tandvård i Stockholm

På Narkoskliniken utför vi all typ av estetisk tandvård. Vi hjälper dig med skalfasader, att få vita tänder och ett vackrare leende. Alla våra erfarna tandläkare har utbildning i estetisk och kosmetisk tandvård.

Vad är estetisk tandvård?

Estetisk tandvård, eller kosmetisk tandvård som det också kallas, utförs för att ge dig ett vackert och hållbart leende. Med estetisk tandvård får du hjälp att förbättra dina tänder, både vad gäller form, färg, bettfunktion och symmetri.

Missfärgade tänder, sneda tänder och trasiga tandkronor

Med estetisk tandvård kan du bland annat få hjälp att bleka missfärgade tänder, korrigera glesa tandrader och justera sneda eller smala tänder. Självklart kan vi även ersätta eller reparera trasiga tandkronor.

Skalfasader – ett vackrare leende

Med skalfasader får du ett vackrare leende! Vi på Narkoskliniken har lång erfarenhet av att korrigera tänder med moderna kompositmaterial och skalfasader av porslin. Vi kan utföra behandlingarna med lustgas eller narkos om du önskar.

Vill du veta mer om estetisk tandvård eller hur vi kan hjälpa dig få ett vackrare leende? Kontakta oss så berättar vi mer!