Våra patienter berättar

Alex Schulman – Författare & skribent

Jag har varit paniskt rädd för tandläkaren ända sedan jag sju år gammal råkade ut för ett obehagligt tandläkarbesök. Jag har försökt med en rad olika tandläkare under åren, men det har aldrig fungerat.
En vän tipsade mig om Joakim och det är det bästa som hänt både mig och mina tänder. Lugnt, pedagogiskt, vänligt och utan att han någonsin låtit mig känna någon skam för min skräck, har han gjort att jag vågar.
För två år sedan var mina tänder rätt hopplösa. Nu går jag för första gången i livet på återbesök hos en tandläkare – utan att ha några hål. För detta känner jag oerhörd tacksamhet mot Joakim.

Malin Warne – IT-lärare

Jag har haft tandläkarskräck sedan barndomen på grund av en traumatisk upplevelse. Under många år gick jag inte till tandläkaren alls och när jag väl gjorde det så blev jag felbehandlad. Mina tänder var i mycket dåligt skick när jag hittade Narkoskliniken. Här har jag gjort stora behandlingar under narkos och fått hjälp att klara av mindre behandlingar i vaket tillstånd. Om det inte hade varit för min tandläkare Sture och hans medarbetare så hade jag förmodligen inte haft några egna tänder kvar idag. De tar min rädsla på allvar och hjälper mig att överkomma den.

Mikael Karlsson – Digital nomad

Jag har boxats sedan många år, surfat vågor världen över och cyklat genom flera länder, men att gå till tandläkaren för att byta ut en fyllning är något jag dragit mig för. Fick tips om att ringa till Narkoskliniken och prata med Joakim. Han var mycket pedagogisk och förstod snabbt hur jag kände. Hans lugna och vänliga bemötande fick mig att slappna av i tandläkarstolen. Att Narkoskliniken har toppmodern utrustning, erbjuder narkos och pedagogisk personal har lett till att jag numera går till tandläkaren utan ångest. För när jag sätter mig i tandläkarstolen vet jag att jag både är sedd, hörd och väl omhändertagen. På Narkoskliniken är det okej att vara rädd även om man anser sig själv egentligen vara en tuffing.

Marie Netz Hammarlund – Pensionär

Jag har alltid varit rädd väldigt rädd för tandläkaren.
För ett antal år sedan kom jag till Joakim Skott och han rekommenderade terapi. Jag var mycket skeptisk.
Det hjälpte mig väldigt mycket. Nu går jag till tandläkaren utan rädsla, senast idag såg jag faktiskt fram mot att få en tand lagad.

Robert Todorovic – Pilot

I mitt yrke måste jag sköta min tandhälsa noggrant men jag har alltid tyckt att det varit jobbigt att besöka tandläkaren och dragit mig för det. Kanske beror detta på tråkiga erfarenheter som jag hade som barn i Jugoslavien, det var först som vuxen jag såg konsekvenserna av att inte gå till tandläkaren. 2003 kom jag första gången i kontakt med Narkoskliniken och fick omfattande hjälp av Sture under narkos. Jag har sedan besökt mottagningen många gånger och är väldigt tacksamför det omtänksamma och vänliga omhändertagande och den hjälp jag fått på mottagningen. Det känns viktigt och tryggt för mig att veta att jag alltid är välkommen när jag behöver dem igen.