Varsam Tandvård

Söker du ny tandläkare i Stockholm?

Hos oss på Narkoskliniken i Stockholm arbetar tandläkare som har stor erfarenhet av att behandla tandvårdsrädda personer. Oavsett om du har tandvårdsrädsla eller inte är du såklart välkommen. Vi erbjuder ett komplett utbud av behandlingsmetoder och skräddarsyr din behandling efter dina behov. Vi finns i moderna lokaler på Kungsholmen.

Behöver du hjälp av en tandhygienist?

Våra tandhygienister är specialister på att arbeta förebyggande och hjälper dig att behålla dina tänder. De hjälper dig ta bort tandsten, bleka tänder, ta bort missfärgningar och mycket mer.

Varsam tandvård i din egen takt

Vi erbjuder dig en varsam tandvård anpassad efter dina behov, i din takt – vaket eller med hjälp av hypnos eller någon lugnande medicin. Vi behandlar dig i en lugn miljö.

Vi har alternativa bedövningstekniker

Vissa patienter har upplevt att traditionell bedövning inte fungerar tillfredställande. Narkoskliniken arbetar även med andra bedövningstekniker, till exempel datorstyrd bedövning, som är mer effektiv och mildare vid själva bedövningstillfället.

Digitala avtryck

På Narkoskliniken finns det möjlighet att ta digitala avtryck av munnen. Tänderna scannas med en liten kamera istället för den äldre metoden då man tar avtryck med en gummimassa som får stelna i munnen.

Vill du veta mer om varsam tandvård? Kontakta oss så berättar vi mer!